AANKOMENDE

EVENTS

De volgende evenementen zullen georganiseerd worden voor en door Vidraten ter gelegenheid van het XIIe lustrum:

 • Poepchique dag
  vr 03 jun.
  Wassenaar
  03 jun. 12:00
  Wassenaar, Waalsdorperlaan 29, 2244 BN Wassenaar, Nederland
  Tijdens de poepchique dag zullen we als de elite flaneren met oesters en champagne! Meer informatie over de locatie en tijden van het evenement wordt later bekend gemaakt.
 • Man/vrouwdag (boksgala)
  do 07 jul.
  Lustrumterrein
  07 jul. 15:00 – 08 jul. 04:00
  Lustrumterrein
  Na dagenlang in en uit (en in en uit en in en uit) te hebben gespendeerd met het andere geslacht, is er uiteraard behoefte aan even iets anders. Deze dag zullen de mannen en vrouwen gescheiden van elkaar doorbrengen. Meer informatie volgt later.
 • Brakdag
  vr 08 jul.
  Lustrumterrein
  08 jul. 14:00 – 23:00 CEST
  Lustrumterrein
  Inkakken is doorkappen, het beste medicijn tegen een kater. Niet mauwen, bakken vouwen. Tijdens deze brakke dag zullen we met z’n allen strijden tegen de koningskater! Meer informatie over de locatie en de aanvang van het evenement zullen later volgen.
 • Oudledendag
  za 09 jul.
  Lustrumterrein
  09 jul. 14:00
  Lustrumterrein
  Zonder een supervette oudledendag is het XIIe lustrum van Vidar natuurlijk niet compleet. Meer informatie over de tijd en locatie volgen later.
 • Familiedag
  zo 10 jul.
  De locatie wordt later bepaald
  10 jul. 14:00
  De locatie wordt later bepaald
  Op deze lag laten we onze families zien waar wij onze studententijd doorbrengen en hoe vet Vidar is! Meer informatie over de locatie en aanvangstijden zal later volgen
 • Slotfeest
  ma 11 jul.
  Lustrumterrein
  11 jul. 15:00
  Lustrumterrein
  De lustrumweek zal groots worden afgesloten met het slotfeest! Meer informatie over de tijd en locatie zal later bekend worden gemaakt.
 • Lustrumgala
  za 03 sep.
  Antwerpen
  03 sep. 17:00
  Antwerpen, Groenplaats 32, 2000 Antwerpen, België
  Na een aantal keer verplaatsen is het op zaterdag 3 september eindelijk zo ver! Wij zullen ons met ongeveer 500 Vidraten verplaatsen naar…… 𝐇𝐄𝐓 𝐇𝐈𝐋𝐓𝐎𝐍 𝐇𝐎𝐓𝐄𝐋 𝐈𝐍 𝐀𝐍𝐓𝐖𝐄𝐑𝐏𝐄𝐍!