Veelgestelde vragen

Passe partouts

Wat is een passe partout?


Een passe partout is een ticket waarmee je in één keer toegang koopt voor meerdere evenementen. In het overzicht hieronder is aangegeven waarvoor je toegang krijgt met de verschillende passe partouts.
Wat zit er allemaal in mijn passe partout?


Dat is afhankelijk van welk passe partout je hebt. Voor jaar 020 en jaar 021 zijn andere passe partouts aangeboden dan voor de oudere leden van de vereniging. Zie onderstaande schema's om te zien welke evenementen in jouw passe partout zitten. Het Lustrumboek en de Lustrumdas/ choker zullen ook los te koop worden aangeboden.
Zijn de passe partouts geschikt voor roeiers?


Alle passe partouts zijn geschikt voor roeiers. Slechts één van de activiteiten valt namelijk binnen het roeiseizoen. Tijdens de invulling van deze activiteit zal er rekening worden gehouden met de wedstrijdsectie. Je kunt je dus ook als roeier gewoon inschrijven voor één van de vier passe partouts.
Kun je de munten in je passe partout het hele lustrum gebruiken?


Nee, de lustrummunten zijn alleen geldig bij de volgende evenementen:

- Openingsfeest
- VVV-dag
- Poepchique dag
- Man/vrouw-dag
- Paupergala XXL
- Oud-ledendag
- Familiedag
- Brakdag
Wanneer wordt mijn passe partout afgeschreven?


De spaarplannen zijn per 25 februari 2020 begonnen. Heb je je passe partout pas later gekocht, dan is het bedrag van de maanden die je gemist hebt in één keer afgeschreven. Doe je mee aan het spaarplan, dan wordt het maandelijkse bedrag via een automatische incasso afgeschreven aan het eind van de maand.
Wat zijn de consequenties voor mij als passe-partouthouder als de lustrumweek in augustus niet door kan gaan?


Ook bij de verzette datum komt helaas onzekerheid kijken of het plaats kan vinden. Mocht het in augustus wederom niet door kunnen gaan zal er opnieuw een kans komen om je passe-partout aan te passen. In het geval dat je voor een aantal dagen je afgemeld had en je geld terug hebt ontvangen, kun je weer opnieuw een ticket bemachtigen voor de passe-partout prijs.

Oud-leden

Kan je ook losse kaarten kopen als je al oud-lid bent van Vidar?


Word je binnenkort oud lid van Vidar en wil je niks missen van het Lustrum? Dan zal je in het bezit moeten zijn van een passe partout. Voor een aantal evenementen zal de losse kaartverkoop beschikbaar zijn voor oud-leden.
Voor welke evenementen zal losse kaartverkoop voor externen beschikbaar zijn?


Op het openingsfeest en openingsfeest in de lustrumweek zijn externen welkom. Oudleden van Vidar zijn daarnaast nog welkom op de oud-ledendag, de poepchiquedag en het 60 fustenfeest. Op het Paupergala XXL zijn daarnaast ook oud-leden welkom die in 2012 of later lid zijn geworden van Vidar.

Algemeen

Kun je ook kaarten kopen voor losse evenementen?


De kaartverkoop voor de feesten in de lustrumweek (augustus 2021) gaat open op 1 juli om 12:00. De kaartverkoop vindt plaats via de normale Vidar website.
Later in het jaar zal het mogelijk worden om losse kaarten te kopen voor de andere verschillende evenementen. De prijzen van de losse kaarten zullen echter hoger zijn dan ze in het passe partout zijn.
Wat zijn de consequenties voor de lustrumevenementen door het coronavirus?


Vanwege de overheidsmaatregelen om het coronavirus in Nederland onder controle te houden, hebben een aantal geplande evenementen geen doorgang kunnen vinden. Deze evenementen worden verplaatst naar een ander moment, wanneer de overheidsmaatregelen het weer toelaten. Zodra deze datum bekend is, zal dit via de social media en website bekend worden gemaakt. In principe gaan we er vanuit dat alles wat gepland staat gewoon doorgaat, maar we houden de richtlijnen natuurlijk scherp in de gaten. Mochten activiteiten in het passe partout niet door kunnen gaan i.v.m. corona, streven wij ernaar de volledige ticketprijs te vergoeden, indien verplaatsing niet mogelijk is. Als een evenement verplaatst wordt en je op de nieuwe datum niet kunt, zullen we ook de kosten vergoeden. Ten slotte is het natuurlijk gewoon mogelijk om kaarten uit het passe partout door te verkopen aan anderen, dat kan altijd (uiteraard alleen aan externen, wanneer externen op het evenement welkom zijn). Houd vooral onze social media en de website in de gaten, zodra we meer weten communiceren we het daar.
Wanneer komen de kaarten voor het Lustrum online?


De kaartverkoop voor de feesten in augustus 2021 start 1 juli om 12:00. De kaartverkoop voor de andere feesten zal later open gaan. Wanneer dit bekend is wordt het via social media gecommuniceerd.

De kaartverkoop zal open zijn tot 25 juli 23:59
Hoe kan ik partner van het Lustrum worden?


Stuur een mail naar extern@lustrumvidar.nl, wij zullen dan contact met je opnemen.
Wanneer is het Lustrum?


Vidar viert haar lustrum van 2 oktober 2020 tot en met 2 oktober 2021. Het hoogtepunt van het lustrumjaar, de lustrumweek, vindt plaats van 11-08-2021 tot en met 16-08-2021
Bij welke overheidsmaatregelen kan het lustrum doorgaan?


We laten de lustrumweek pas doorgaan als er genoeg bezoekers toegestaan zijn om alle leden het grootste deel van de dagen te kunnen verwelkomen