Poepchique dag

vr 03 jun.

|

Wassenaar

Poepchique dag

Tijdens de poepchique dag zullen we als de elite flaneren met oesters en champagne! Meer informatie over de locatie en tijden van het evenement wordt later bekend gemaakt.

Ticketverkoop start later!
Terug naar de homepage

Tijd en locatie

03 jun. 12:00

Wassenaar, Waalsdorperlaan 29, 2244 BN Wassenaar, Nederland

Over dit evenement

Ben jij die dichtgetikte Vidraat die enkel kan tellen in lustrumjaren? Laat jij oesters door je keel glijden alsof je een bak kapt? Of word jij het liefst wakker met een Champagne-ontbijt? Zorg dan dat je in ieder geval op deze dag aanwezig bent!  Bekijk hier welke Vidraten de eer hebben om de meest corporale én studentikoze dag van het lustrum te mogen organiseren, namelijk; POEPCHIQUE!!

Op deze dag mogen de hoeden, bretels en instappers weer uit de kast! Op steenworp afstand van het koninklijk huis zullen we ons baden in luxe. De champagne wordt vast koud gelegd en de oestermessen geslepen. Ben erbij, en laat de Jort Kelder in je naar buiten!  Losse kaartverkoop start later  via de website!  Busvervoer vanuit Tilburg wordt gefaciliteerd. Er wordt gekeken naar busfaciliteiten vanaf den Haag centraal voor oud-vidraten.  

🌍 WAAR: Renbaan Duindigt - Wassenaar 

👯 VOOR WIE: Vidraten én oud-Vidraten! 

🕐 TIJD: T.B.A.

👗 DRESSCODE: poepchique

Deel dit evenement