Man/vrouwdag (boksgala)

do 07 jul.

|

Lustrumterrein

Man/vrouwdag (boksgala)

Na dagenlang in en uit (en in en uit en in en uit) te hebben gespendeerd met het andere geslacht, is er uiteraard behoefte aan even iets anders. Deze dag zullen de mannen en vrouwen gescheiden van elkaar doorbrengen. Meer informatie volgt later.

Ticketverkoop start later!
Terug naar de homepage

Tijd en locatie

07 jul. 15:00 – 08 jul. 04:00

Lustrumterrein

Over dit evenement

Wat is er nou mooier dan een dagje lustrum lekker met de meiden? Lekker flaneren met de BAE’s zonder dat er om de haverklap een zatte bierbuik tegen je aan staat te rijden. Of nog beter, even geen gezeik aan je hoofd, maar gewoon keihard doorpilsen! Dit is DE dag waar de alfa die zich in iedere man schuilhoudt, zich van zijn beste kant zal laten zien. Een ding is duidelijk, na vandaag zal voor eens en voor altijd bepaald zijn wie er het beste een feestje kunnen bouwen. Mannen of vrouwen? De commissie heeft er in ieder geval enorm veel zin in!

De nodige voorbereidingen worden al getroffen voor het spektakel (en de samensmelting) van de avond: het boksgala! 

Droom jij ervan om jezelf te bewijzen in de boksring? Dan zoeken wij jou!! Op de man-vrouwdag strijden mannen én vrouwen onderling voor de eer binnen Vidar en natuurlijk een te gekke prijs. Wie is de grootste, beste, sterkste man of vrouw? Welk dispuut, roeihuis of jaarclub gaat er dit jaar met de winst van door? Ben jij nu al heel enthousiast geworden? Meld je snel aan via deze link! Daag disputen, roeihuizen en jaarclubs onderling uit en dan zien wij jullie op 7 juli! ❣️ 🏆 BOKSBELT 📅 7 JULI 📝 SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK

🌍 WAAR: Lustrumterrein 

VOOR WIE: Huidig Vidar 

🕐 TIJD: TBA 

👗 DRESSCODE: 🌞summer chique🌞  

 #Vidarlustrumxii #ondersteboven #uǝʌoqǝʇsɹǝpuo #manvrouwdag #boksgala

Deel dit evenement