ma 11 jul. | Lustrumterrein

Man/vrouwdag

Na dagenlang in en uit (en in en uit en in en uit) te hebben gespendeerd met het andere geslacht, is er uiteraard behoefte aan even iets anders. Deze dag zullen de mannen en vrouwen gescheiden van elkaar doorbrengen. Meer informatie volgt later.
Ticketverkoop start binnenkort!
Man/vrouwdag

Tijd en locatie

11 jul. 2022 15:00 – 12 jul. 2022 04:00
Lustrumterrein

Over dit evenement

Wat is er nou mooier dan een dagje lustrum lekker met de meiden? Lekker flaneren met de BAE’s zonder dat er om de haverklap een zatte bierbuik tegen je aan staat te rijden. Of nog beter, even geen gezeik aan je hoofd, maar gewoon keihard doorpilsen! Dit is DE dag waar de alfa die zich in iedere man schuilhoudt, zich van zijn beste kant zal laten zien. Een ding is duidelijk, na vandaag zal voor eens en voor altijd bepaald zijn wie er het beste een feestje kunnen bouwen. Mannen of vrouwen? De commissie heeft er in ieder geval enorm veel zin in!

Op deze dag zullen de vrouwen uitgebreid dineren op het oude en vertrouwde land Vidi en treffen de mannen in stijl voorbereidingen voor het spektakel (en de samensmelting) van de avond: het boksgala! Ben jij erbij?  🌍 WAAR: 👨🏻: Lustrumterrein / 👩🏻: Vidar 👯 VOOR WIE: Huidig Vidar 🕐 TIJD: TBA 👗 DRESSCODE: 🌞summer chique🌞  Inschrijvingen om mee te doen aan het boksgala zullen later dit jaar weer open gaan. De link om je in te schrijven kun je dan vinden in de bio op Instagram!

 #Vidarlustrumxii #ondersteboven #uǝʌoqǝʇsɹǝpuo #manvrouwdag #boksgala

Deel dit evenement