Lustrumgala

za 18 dec.

|

Antwerpen

Lustrumgala

Het Lustrumgala is hét moment waarop iedereen samen afreist naar een locatie om te genieten van een overheerlijk diner, om dit natuurlijk af te sluiten met een feest op deze externe locatie. Het lustrumgala zal plaatsvinden op 18 december 2021.

Tickets via de ticketlink in je mail
Terug naar de homepage

Tijd en locatie

18 dec. 2021 16:30 – 19 dec. 2021 03:00

Antwerpen, Groenplaats 32, 2000 Antwerpen, België

Over dit evenement

Het Vidar lustrumgala komt steeds dichterbij! Op zaterdag 18 december zullen wij ons dan ook met ongeveer 500 Vidraten verplaatsen naar……

HET HILTON HOTEL IN ANTWERPEN!

Mocht je nou enorm balen dat je een aantal maanden terug nog die arme stinkfeut was die geen overnachting kon betalen? Geen paniek! We hebben nog een aantal extra kamers weten te bemachtigen! Mocht jij dus niet de gelukkige winnaar willen zijn van een grote hoeveelheid barf in je nek van de enorme pilskoning achter je in de bus of niet zwetend in je rokkostuum richting Antwerpen willen rijden? (Hotelgasten vertrekken rond 15:00u richting Antwerpen). Verzeker jezelf dan via een kamer via de link die je in je mail hebt ontvangen. 

Let op: deze kosten zijn inclusief een ontbijtje ergens in Antwerpen met alle koningen die de volgende ochtend zijn wakker geworden in het overheerlijke bedje van het Hilton Hotel.

Deel dit evenement